Prisustvovanje porodjaju

More
8 years 9 months ago #37 by admin
admin created the topic: Prisustvovanje porodjaju
Ono u cemu nijedan muskarac ne moze da zameni svoju izabranicu jeste radjanje dece. Ali, on ipak moze da bude kraj nje sve vreme kao i prilikom samog cina radjanja deteta. Verovatno sve zene smatraju da je prisustvo oca na porodjaju sasvim normalna stvar, odnosno nesto sto bi trebalo da se podrazumeva. Vase misljenje?

Please Prijava to join the conversation.

More
5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #237 by zzuckeyy
zzuckeyy replied the topic: Re: Prisustvovanje porodjaju
Bas danas sam o tome diskutovala sa sestrom!
Nisu svi isti, pa se ne moze predvideti reakcija muskarca na takvo iskustvo, ipak verujem da bi svakom muskarcu prisustvovanje porodjaju bilo jako potresno.
Dobra stvar je to sto bi nakon tog iskustva vise postovali zenu, a lose je to sto bi im bilo potrebno neko vreme (duze ili krace) da se oporave od onog sto su videli.... hahahaha
:woohoo:
Kada bude dosao trenutak da o tome odlucujem, ako odluka bude zavisila samo od mene, ne znam... mislim da cu ipak kroz sve to proci sama.
Last Edit: 5 years 11 months ago by zzuckeyy.

Please Prijava to join the conversation.

Time to create page: 0.094 seconds

Pretraga

VAŠ PSIHOLOG

Dragana Stanković, psiholog
Kontakt telefon: +381 60 4413942

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: