Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Vaše pitanje i odgovor objavljujemo uz Vašu saglasnost na sajtu pod šifrom koju nam Vi dostavljate ili koju mi izaberemo.

Na sva Vaša pitanja odgovara Dragana Stanković, diplomirani psiholog.
VAŠA DISKRECIJA JE NAMA PRIORITET!

NOVO! Psihološko savetovalište "PSIHOLOGIJAONLINE" u Nišu. Zakažite UŽIVO razgovor sa psihologom.


Plaćanje e-mail savetovanja preko PayPal-a i Western Uniona (ukoliko ne živite u Srbiji) i POST NET- a (Srbija)

<
čovek u tami

Nakon izvršene uplate svoje pitanje možete poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Rok za odgovor je 24 h od trenutka prijema pitanja. Cena je 10 eura.


SAVETI PSIHOLOGA UŽIVO PREKO SKYPE-a

On-line savetovanje štedi Vam vreme i novac. Ne morate da putujete i gubite sate da bi ste došli do psihologa.

Jedino što Vam je potrebno je SKYPE program. Zakazivanje se vrši putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. gde ćete nam ukratko opisati Vaš problem, a mi ćemo Vam zakazati on-line savetovanje putem chat-a ili uživo (slušalice, mikrofon, kamera). Cena jedne seanse u trajanju od sat vremena je 25 eura.

Plaćanje Skype savetovanja preko PayPal-a i Western Uniona (ukoliko ne živite u Srbiji) i POST NET- a (Srbija)

<

SKYPE NAME: dragana577

Sve informacije možete dobiti ISKLJUČIVO putem telefona +381 60 4413942 ili e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: