Individualna psihoterapija

Za psihoterapiju praktikujemo REBT (Racionalno Emotivno Bihejvioralna terapija) pristup. Moguće je zakazati individualnu seansu ONLINE putem aplikacije SKYPE ili VIBER. Seansa traje 50 minuta. Cena terapijske usluge se kreće u zavisnosti od termina, da li je u toku ili van radnog vremena. Plaćanje se vrši 24 h pre zakazane seanse. Popust za adolescente i studente (do 26 godina). Cenu seanse možete saznati slanjem upita na mejl Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili putem telefona 0604413942.

NAPOMENA

Molim Vas, zbog prirode našeg posla i rasporeda, da ukoliko dodje do otkazivanja ili pomeranja termina to učinite barem 24 sata pre zakazanog termina da bismo mogli da organizujemo ostale seanse. Zakazani termin na koji se ne pojavite ili ga otkažete u roku kraćem od 24 sata biće Vam naplaćen, osim ako to nije iz ozbiljnih i opravdanih razloga poput zdravstvenih razloga za koje imamo potpuno razumevanje. Zvanje na posao, sastanak i slično se ne smatraju opravdanim razlogom za otkazivanje seansi. Ukoliko Vam naši uslovi odgovaraju slobodno nam pišite u bilo koje doba dana, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku i ponuditi prvi slobodan termin.

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.