Dragana je iskrena, direktna, veoma obrazovana i iskusna u svom polju rada! Temeljno smo obradili sve probleme koje sam imao, uz njene odlične savete i preporuke! U mom slučaju radilo se o opsesivnim mislima i povišenoj anksioznošću, i uz njenu pomoć i vežbe koje je preporučila, uspeo sam da problem stavim pod kontrolu i značajno umanjim njegove efekte na svoj život. Svima koji imaju slične probleme, toplo preporučujem da se obrate Dragani i zakažu seansu!

Klijent je želeo da ostane anoniman


Dragana je zaista sjajan i veoma profesionalan psihoterapeut. Posle seansi se osećam mnogo bolje i lakše dolazim do uvida i potrebnih promena. Veoma sam zadovoljna sa našim radom. Sve preporuke.

Klijent je želeo da ostane anoniman

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.