Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke.

Od 2009. godine pomažemo svojim klijentima da prevaziđu životne krize i unaprede kvalitet svog života sticajući nove intelektualne uvide, menjajući nezdrave emocije u zdrave i disfunkcionalna ponašanja u funkcionalna. Sve to dovodi do stvaranja novih, racionalnih, pomažućih uverenja koja menjaju stara, iracionalna i odmažuća uverenja. Takođe, klijenti stiču nove veštine koje primenjuju kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Zadovoljstvo i preporuke naših klijenata pokazatelj su našeg uspeha. Psihoterapijske usluge pružamo kako uživo tako i online. U radu koristimo REiKBT psihoterapiju.

Zakazivanje svog termina možete izvršiti putem e-maila Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili na telefon 0604413942.

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.