Pitanje putem email-a

1 email do 1000 reči. Odgovor psihologa/psihoterapeuta takođe sadrži do 1000 reči. Rok za odgovor je 24 h od trenutka prijema email-a. Vaše pitanje i odgovor objavljujemo uz Vašu saglasnost na sajtu pod šifrom koju nam Vi dostavljate ili koju mi izaberemo.

Chat savetovanje

Skype/Viber i uživo psihoterapija (seansa traje 50-60 minuta)

Testiranje inteligencije i testiranje ličnosti

Priprema za prijemni ispit iz psihologije uživo/online, čas traje 45-60 minuta

Načini plaćanja: iz Srbije (Žiro račun, PostNet), iz inostranstva (PayPal, WesterUnion, devizni račun)

Zakazivanje se vrši putem e-mail adrese Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili putem telefona +381 60 4413942. Plaćanje se obavlja pre same usluge.

NAPOMENA

Molim Vas, zbog prirode našeg posla i rasporeda, da ukoliko dodje do otkazivanja ili pomeranja termina to učinite barem 3 sata pre zakazanog termina da bismo mogli da organizujemo ostale seanse. Zakazani termin na koji se ne pojavite ili ga otkažete u roku kraćem od 3 sata biće Vam naplaćen. Ukoliko Vam naši uslovi odgovaraju slobodno nam pišite u bilo koje doba dana, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku i ponuditi prvi slobodan termin.

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.