Imam 25 godina i problem da mi sve brzo dosadi. Lako mi je da promenim neke sitne stvari, ali mi ta osobina najviše smeta kad je u pitanju moj emotivni život. Imala sam jednu divnu vezu i momka koji je bio skoro bez mana, ali posle nekih godinu ipo dana mi je postao dosadan da sam ga na kraju prevarila i ostavila. Od tad je prošlo dosta godina i nisam se još uvek oporavila jer ne mogu sebi da oprostim takav gubitak. Sada sam u sličnoj situaciji, 2 godine sam sa momkom sa kojim i živim i teško mi je, sve me guši i imam želju da nestanem, a ne mogu jer ga volim i opet je dobar čovek u pitanju kojem nemam nešto posebno da zamerim. Ne znam kako to da rešim, jer kao i svaka žena, želim stabilnost i miran život, želim porodicu jednog dana, a nisam sigurna da sam uopšte sposobna za takav život i to me jako plaši.

Tijana

 

Pored toga što kažete da Vam sve brzo dosadi, Vi ipak birate osobe koju su stabilne, sigurne, a samim tim i predvidljive. To jeste ono što je, očigledno, Vama najvažnije. U nama postoje i one suprotne sile, koje su obično nesvesne. Ako svesno birate stabilne osobe, nesvesno možda čeznete za avanturom. Ako verujete da volite osobu sa kojom ste i ona voli Vas, nemojte to odbacivati. To nije tako lako naći. Probajte u dogovoru sa partnerom više slobode da date jedno drugom i da imate vise samostalnih aktivnosti. To što Vas on guši, ne znači da morate da ga ostavite. Možete nešto u Vašoj vezi promeniti. Manje vremena provodite zajedno, tako ćete moći da nedostajete jedno drugom.

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.