ImageHtela bih da dobijem neki savet vezano za moje ponašanje u vezi, da znam da li ispravno postupam i reagujem na neke stvari ili možda nije problem u meni već u partneru. Sa dečkom sam više od godinu dana i skoro pa svaki dan smo zajedno po 4 do 5 sati i lepo nam je, volimo se... E sad, pre dva meseca on je počeo da radi i radi jednom prepodne jednom poslepodne. Shvatili smo da ne možemo i dalje da se baš svaki dan nalazimo jer je on umoran i ponekad nije raspoložen ili želi nešto za sebe da uradi pa se viđamo svaki drugi dan. Par puta kad sam ga nazvala da se vidimo je rekao da ne zna da li će imati vremena ili slično i da se nećemo videti danas. Mene je to naravno pogodilo i kao uvek igram na prvu loptu i preterano reagujem i tu se posvađamo. Bilo je tako par puta sve dok se nismo posvađali i dok mi on nije rekao da ohladim malo i smirim se i da ako se ne vidimo svaki dan, ne znači da me on ne voli. Shvatam ja da je on umoran i da je drugačije, ali ponekad stičem utisak da me izbegava i da me ne želi videti, par puta je i priznao da ga nerviram i da ne želi da se vidimo taj dan. Šta treba da radim? Da ga pustim da se malo smiri jer smo se zasitili jedno drugog? Hoću savet jer ovako kako je pošlo, imam osećaj da neće biti sretan kraj.

Natali

ImageDok ste bili slobodni oboje, vreme vam je dozvoljavalo da se viđate kad god poželite. Sada su se stvari malo promenile, vaš partner je počeo da radi i sada je teško uskladiti viđanje svakog dana. Pustite neka prođe neko vreme dok vaš partner ne uskladi svoje radne obaveze i vaše viđanje, a i da se uželite jedan drugog, možda je zaista i došlo do zasićenja u vašoj vezi. Tog dana kada se ne vidite s njim, izađite s prijateljicama na kafu ili se zabavite na neki drugi način, posvetite vreme samoj sebi. On vam je sam rekao da ne znači da vas ne voli ukoliko se ne viđate svakog dana. Zato nemojte se preterano opterećivati time već se pomirite sa činjenicom da će sada neke dodatne okolnosti upravljati vašom vezom. Pomislite samo na veze na daljinu, gde se partneri ne viđaju i po mesec dana. Naš savet vama je da ne forsirate izlaske tipa "ma sad moramo da se vidimo i MORAMO" i ne napadate partnera bez razloga jer to može biti samo kontraproduktivno, a vreme će pokazati da li vas on stvarno voli i kad vas ne viđa tako često. Pustite njega da vas prvi pozove. Muškarci uglavnom ne vole pristisak i devojke koje ih smaraju, konstantne pozive, poruke, viđanja. Za godinu dana koliko ste sa njim, stekli ste poverenje jedno u drugo, zato bez preteranog kontrolisanja. Igrajte na malo misterioznosti, isplatiće se.

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.