ZAKAZIVANJE SEANSE UŽIVO ILI ONLINE (trajanje 50 minuta)

Zakazivanje se vrši putem e-mail adrese Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili putem telefona +381 60 4413942. Plaćanje se obavlja pre održavanja seanse.

VAŽNO!Rok za odlaganje zakazane seanse je 24 sata. Ukoliko ne ispoštujete rok, seansa će se smatrati održanom, a svoj sledeći termin možete dobiti tek kada propušteni termin platite.

POSTAVLJANJE PITANJA PUTEM E-MAIL-a

1 email do 1000 reči. Odgovor psihologa/psihoterapeuta takođe sadrži do 1000 reči. Rok za odgovor je 24 h od trenutka prijema e-maila. Vaše pitanje i odgovor objavljujemo uz Vašu saglasnost na sajtu pod šifrom koju nam Vi dostavljate ili koju mi izaberemo. Plaćanje se obavlja nakon postavljenog pitanja.

Kontakt: +381 60 4413942

E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.